No i już 2:3 ;)
Z którym numerem gra Staś?
Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
626Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
73, z opatrunkiem na przedramieniu
Tomczyk mówił że jeśli będzie nowy napastnik to tylko młody do rywalizacji. Chyba że po sparingach zmienia zdanie.LooZ^ pisze: środa, 15 lipca 2026, 15:53 Mam nadzieję, że dyrektor Sztylka gotuje jeszcze jakiegoś napastnika.
Relatywnie duży optymizm, nasz cel na ten sezon to 15 miejsce.LooZ^ pisze: środa, 15 lipca 2026, 16:02 Akurat nie mam dużych oczekiwań co do startu ligi.
Byle czołówka znacząco nie odskoczyła na początku.
Nie, nasz cel na ten sezon to miejsce co najmniej 6, Przyszedł dobry trener, dostał ciekawe transfery a liga generalnie jest w tym sezonie słaba. Zacznijmy wymagać a nie ciągle pierdolić o tym utrzymaniu,smilee pisze: środa, 15 lipca 2026, 18:47 https://m.youtube.com/watch?v=Qk38jyowFqc
...tylko grsc w pliłe, ech a mialo byc grak pięknie
Bez przesady. Za mocny skład i za dobry trener na takie rozważania.Polak'o pisze: środa, 15 lipca 2026, 18:31 Relatywnie duży optymizm, nasz cel na ten sezon to 15 miejsce.
Ani Kendzia, ani Pochcioł nie są wahadłowymi. Z tego pierwszego zrezygnowano, Pochcioł podobnie jak Spacil kontuzjowani.respest pisze: czwartek, 16 lipca 2026, 6:13 Weźcie też pod uwagę, że wczoraj w pierwszej połowie grali głównie zmiennicy, wydaje się że pierwszy skład Tomczyka na tę chwilę to bardziej ten co zaczął ze Śląskiem plus Gajda.
Ja nie wyciągam zespołowo wniosków po wczorajszym meczu, natomiast indywidualnie już można po tych kilku meczach testowych zobaczyć kto jest w formie a kto stanowi zagrożenie głównie dla kolegów z zespołu. Dlatego też martwi mnie nieskuteczność napastników (jeszcze Feliks dużo walczy i robi roboty dla zespołu, ale Przybyłko trochę truchta), ale bardziej to, że wygląda że Cassio może być podstawowym obrońcą. Nie przekonują mnie też zmiennicy na wahadłach, dlatego ciągle dziwi mnie tak łatwe zrezygnowanie ze Szreka, Kendzi czy Pochciola.
No i też pytanie co ze Spacilem, bo nam przepadł a info o nim brak. Myślę, że w razie „w” to on mógłby ten zagrać jako wysunięty napastnik, bo paradoksalnie najlepiej w sparingach wyglądają piłkarze (Perez, Scalet, Gajda, Staś, Barański) na której pozycji jeszcze jedno miejsce spokojnie do zapełnienia teoretycznie jest czyli środek pomocy, więc głośno myślę gdzie w takim razie mogłoby być miejsce dla Słowaka.