Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

643
Screenshot_20260715_202024_Chrome.jpg Screenshot_20260715_202024_Chrome.jpg Przejrzano 515 razy 121.4 KiB
... ja nie wiem jak on nas nabrał, musi miec managera wirtuoza.

https://www.mlssoccer.com/players/kacper-przybylko/ (na dole video bramek)

Przejrzałem artykuły i juz w 2022 pisali ze konczy sie kacper ... I chyba mieli racje.

Edit
Pierwsze 2 wideo - kacper z polowy sam na sam wychodzi o jeb prosto w bramkarza - identycznie
🤣🤣🤣🤣
Ostatnio zmieniony środa, 15 lipca 2026, 18:38 przez smilee, łącznie zmieniany 2 razy.

Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

649
Weźcie też pod uwagę, że wczoraj w pierwszej połowie grali głównie zmiennicy, wydaje się że pierwszy skład Tomczyka na tę chwilę to bardziej ten co zaczął ze Śląskiem plus Gajda.
Ja nie wyciągam zespołowo wniosków po wczorajszym meczu, natomiast indywidualnie już można po tych kilku meczach testowych zobaczyć kto jest w formie a kto stanowi zagrożenie głównie dla kolegów z zespołu. Dlatego też martwi mnie nieskuteczność napastników (jeszcze Feliks dużo walczy i robi roboty dla zespołu, ale Przybyłko trochę truchta), ale bardziej to, że wygląda że Cassio może być podstawowym obrońcą. Nie przekonują mnie też zmiennicy na wahadłach, dlatego ciągle dziwi mnie tak łatwe zrezygnowanie ze Szreka, Kendzi czy Pochciola.
No i też pytanie co ze Spacilem, bo nam przepadł a info o nim brak. Myślę, że w razie „w” to on mógłby ten zagrać jako wysunięty napastnik, bo paradoksalnie najlepiej w sparingach wyglądają piłkarze (Perez, Scalet, Gajda, Staś, Barański) na której pozycji jeszcze jedno miejsce spokojnie do zapełnienia teoretycznie jest czyli środek pomocy, więc głośno myślę gdzie w takim razie mogłoby być miejsce dla Słowaka.

650
respest pisze: czwartek, 16 lipca 2026, 6:13 Weźcie też pod uwagę, że wczoraj w pierwszej połowie grali głównie zmiennicy, wydaje się że pierwszy skład Tomczyka na tę chwilę to bardziej ten co zaczął ze Śląskiem plus Gajda.
Ja nie wyciągam zespołowo wniosków po wczorajszym meczu, natomiast indywidualnie już można po tych kilku meczach testowych zobaczyć kto jest w formie a kto stanowi zagrożenie głównie dla kolegów z zespołu. Dlatego też martwi mnie nieskuteczność napastników (jeszcze Feliks dużo walczy i robi roboty dla zespołu, ale Przybyłko trochę truchta), ale bardziej to, że wygląda że Cassio może być podstawowym obrońcą. Nie przekonują mnie też zmiennicy na wahadłach, dlatego ciągle dziwi mnie tak łatwe zrezygnowanie ze Szreka, Kendzi czy Pochciola.
No i też pytanie co ze Spacilem, bo nam przepadł a info o nim brak. Myślę, że w razie „w” to on mógłby ten zagrać jako wysunięty napastnik, bo paradoksalnie najlepiej w sparingach wyglądają piłkarze (Perez, Scalet, Gajda, Staś, Barański) na której pozycji jeszcze jedno miejsce spokojnie do zapełnienia teoretycznie jest czyli środek pomocy, więc głośno myślę gdzie w takim razie mogłoby być miejsce dla Słowaka.
Ani Kendzia, ani Pochcioł nie są wahadłowymi. Z tego pierwszego zrezygnowano, Pochcioł podobnie jak Spacil kontuzjowani.