Slabo 😒
W destrukcji gramy dobrze ale ofensywnie nie ma nic.
Z całą sympatią spychala nic, biedrzycki 1 akcja
Zmiany nic nie wniosly
Gajda na 10 i sfg slabo
Re: Podbeskidzie Bielsko-Biała -Odra Opole
27Na razie tylko Feliks z przodu w formie, trochę dziwie się tak szybkiej zmianie dziś. Gieroba pierwszy mecz po transferze w tym tygodniu, więc jeszcze nie oceniam - ale: Szysz wchodzi żeby wykorzystać swój atut czyli szybkość i znów niewiele daje, Spacil totalnie pod formą, daje jeszcze mniej.
Dodatkowo dzisiaj oglądając mecz tknęło mnie jak wielka szkoda, że odpuściliśmy Purzyckiego, szczególnie w sytuacji, kiedy znów Scalet i dziś też Liber grali średni mecz.
I ciągle mam wrażenie, że Mijusković ma ogromnego farta na początku sezonu, bo strasznie elektryczny jest, mogły być już przynajmnjiej 2-3 bramki po jego błędach w tym sezonie, a cudem nie padły. Trochę inaczej wyobrażałem sobie to doświadczenie, które miał dawać.
Remis z przebiegu meczu nie jest zły, ale znów wiemy, że nic nie wiemy.
Dodatkowo dzisiaj oglądając mecz tknęło mnie jak wielka szkoda, że odpuściliśmy Purzyckiego, szczególnie w sytuacji, kiedy znów Scalet i dziś też Liber grali średni mecz.
I ciągle mam wrażenie, że Mijusković ma ogromnego farta na początku sezonu, bo strasznie elektryczny jest, mogły być już przynajmnjiej 2-3 bramki po jego błędach w tym sezonie, a cudem nie padły. Trochę inaczej wyobrażałem sobie to doświadczenie, które miał dawać.
Remis z przebiegu meczu nie jest zły, ale znów wiemy, że nic nie wiemy.
28Dobrze, że chociaż trener nie gadał, że jest zadowolony z remisu.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
29Ale gadał ze jest zadowolony z gry...
Dobrze odleciał trener PBB 😁
Dobrze odleciał trener PBB 😁
30KlątwaFoker pisze: sobota, 22 sierpnia 2026, 15:29 Przyjeżdża Warta, beniaminek i gra w piłkę nożną.
Gramy z drugim beniamikiem i ten gra w piłkę nożną. 10lat doświadczenia na tym poziomie rozgrywkowym i gramy antyfutbol, jest ofensywnie bezpłciowy. Zmieniają się zawodnicy, zmienia się trener, gra od lat dosłownie jest taka sama.
Jedyny aspekt w jakim jesteśmy dobrzy, to wybijanie piłki spod nóg rywali. I mamy fachowca w bramce. To koniec atutów, nie ma ich więcej.
Ja pierdole
31Po pierwszej połowie statystyki jak za Noconia 1 strzał i prowadzimy 1:0. Trener Tomczyk powiedział że taki był plan na mecz, żeby mieć tych kilka momentów, które faktycznie były. Tylko trzeba je wykorzystać na dużym procencie i w obronie być perfekcyjnym. Nie udało się. Mam nadzieję że sztab znajdzie złoty środek na tę kadrę a piłkarze będą to pokazywać ma murawie.