Odra II - sezon 2026/2027
11/32 Finału Okręgowego PP. Małapanew Ozimek - Odra 0:3 (0:0). Bramki dla Odry: Chatkiewicz, Sanecki i Osipiak. Mocny początek sezonu rezerw. Ma ktoś skład z tego meczu ? Za tydzień początek ligi w ... Ozimku.
Moderator: zielu
Liga.net.pllolek pisze: poniedziałek, 10 sierpnia 2026, 13:41 **Małapanew Ozimek – Odra II Opole**
Jedyne, co udało mi się znaleźć, to wynik 0:4 dla Odry II. Przeszukałem internet, ale nigdzie nie ma dostępnego protokołu z tego meczu ani informacji o składzie.
Czy naprawdę taką tajemnicą jest wrzucenie chociaż krótkiej relacji ze spotkania? 😅
Jestem szczególnie ciekawy składu, bo chciałem sprawdzić, czy w rezerwach zagrał ktoś z pierwszej drużyny Odry.
Może ktoś był na meczu albo ma informacje, kto wystąpił w tym spotkaniu? Będę wdzięczny za info. 👍
"PRZYBYŁA SZLACHTA Z OPOLA!" nabiera nowego znaczenia. ;)LooZ^ pisze: wtorek, 18 sierpnia 2026, 13:59 Ciekawe czy Von Oppeln Bronikowski będzie pierwszym szlachcicem w pierwszej drużynie Odry.
Ogolnie tak to wyglada ale co do wujka Herrmanna mam.mieszane uczucia 😁
Ostatnio jeszcze w Chrząszczycach w pucharze grałKris88 pisze: niedziela, 23 sierpnia 2026, 20:19 3 kolejka 4 Ligi. Śląsk Łubniany - Odra 2:3 (1:2). Bramki dla Odry: Von Oppeln Bronikowski x2 i Walczyk. Jakuba Szreka nie ma nawet w kadrze, kontuzja czy odpalony nawet z rezerw ?
Z tego co pamiętam jaki poziom prezentuje IV liga opolska (a przynajmniej prezentowała jak Odra/Oderka w niej grała), to zakładam że dla Odry to jest kwestia tylko i wyłącznie decyzji czy chce awansować. A wszystko wskazuje na to, że przed tym sezonem decyzja została podjęta - trener z poziomu I-ligowego, wzmocnienia składu i jasne deklaracje w tym aspekcie (chyba po raz pierwszy). Nie ma opcji żeby nie było awansu.