Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

393
Dla mnie to niemałe zaskoczenie. Jeśli Warta nas przelicytowała, to naprawdę słabo. To nie jest żaden finansowy potentat. Oby chodziło o to, że to Odra sama odpuściła temat, bo ma w odwodzie ciekawszy wariant. Mam jednak w tym względzie spore wątpliwości. Przedłużenie kontraktu z Midą to kolejne rozczarowanie dzisiejszego dnia. Z mojej perspektywy, to nie jest zawodnik na walkę o awans do ekstraklasy. Licznik personalny ciągle pokazuje -9. Coraz bardziej mnie to niepokoi.

Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

399
Jacelinho pisze: środa, 24 czerwca 2026, 18:21 Pożyjemy zobaczymy. Wolałbym takiego co bym wiedział że może zostać bo to ma wtedy sens.
Przy Moderze czy Antczaku też nie mieliśmy żadnych opcji wykupu, a chyba nie wyszliśmy źle, prawda? Pozycja młodzieżowca tak naprawdę odkąd jesteśmy w 1. lidze zawsze była naszym problemem i poza wspomnianą wyżej dwójką trudno mi sobie przypomnieć młodzieżowca, który nie osłabiałby zespołu na dłuższą metę. Może Klimek lub Wójcik przez chwilę.