Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

354
Piątek 19:45 to też idealny moment na wrzucenie kielbasy na grilla i obawiam sie ze ta drogę obrał zarzad na dzisiejszy wieczór 😁

Z jednej strony sztab wyglada obiecująco, pierwsze transfery tez to jednak.martwi mnie to ze brakuje nam przynajmniej polowy drużyny a nawet plotek nie ma za bardzo.
Albo taka konspira i wyskoczą jak z galanem (galanami) albo czekamy
Ta druga opcja niestety grozi opóźnieniami na starcie sezonu i moze niestety przynieść sporo nerwów w pierwszych kolejkach.

P.s. na inaugurację z arka 3:0 i hat-trick Kacpra 😁
... grając w 9... bo czekamy na okazje

Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

360
respest pisze: sobota, 20 czerwca 2026, 15:36 Słyszałem, że o miano młodzieżowca w składzie w nowym sezonie będzie rywalizacja na „10” - Barański vs młodzieżowy reprezentant Polski grający do tej pory na Wyspach Brytyjskich.
Według Groka nie mamy żadnego młodzieżowego reprezentanta Polski grającego na Wyspach będącego ofensywnym pomocnikiem. Ktoś ma pomysł?

372
"Byłeś w ostatnim czasie powoływany do reprezentacji Polski U18. Czy dostrzegłeś jakieś różnice między sobą a kolegami z kadry wychowanymi w Polsce?
– Tak – przekonałem się na sobie, że styl gry w Polsce jest zupełnie inny niż w Szkocji. Było to jednak bardzo dobre doświadczenie."

Zobaczymy czy sieblnprzystosuje do ruchu prawostronnego 😁