Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2026/2027. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
76Nie można też wykluczyć, że z tym Sochą to farmazon, bo wczoraj w wywiadzie dla TVP Sport mówił, że bardzo chce zostać w Skierniewicach.
Ech, te słynne przełamania podarowane przez Odrę... Nawet w Śląsku uznają mecz z Odrą za początek marszu po ekstraklasę.– Przed meczem z Odrą Opole nie byłem pewny, czy skończy się awansem, bezpośrednim, czy przez baraże. Ale wiedziałem, że czołówka będzie gubiła punkty – tłumaczy w programie Grodzicki.
Już teraz tam nie gra, jak zostanie dla lepszej kasy to nie będzie mi ani troche szkoda że nie trafi do Odryrespest pisze: piątek, 22 maja 2026, 12:34 Wraca też temat Warchoła, ale tam może być problemem że po awansie dostał podwyżkę i niekoniecznie może chcieć odejść. W każdym razie na pewno napastnik będzie szukany.
Według znajomego ze Śląska to on akurat odsunięty od składu za umiarkowane zaangażowanie na treningach i sympatie imprezowe.respest pisze: piątek, 22 maja 2026, 12:34 Wraca też temat Warchoła, ale tam może być problemem że po awansie dostał podwyżkę i niekoniecznie może chcieć odejść. W każdym razie na pewno napastnik będzie szukany.