Re: Znicz Pruszków -Odra Opole
2Wychodzimy w ataku Kobusińskim i...?
Bezproduktywny Mida, to tyle zawodników do ofensywy. Piłkarzy kreatywnych nie stwierdzono.
Oczywiście liczę na wygraną, ale taki skład mocnego pierdolnięcia wychodzi na boisko że ja na starcie mam dość.
Bezproduktywny Mida, to tyle zawodników do ofensywy. Piłkarzy kreatywnych nie stwierdzono.
Oczywiście liczę na wygraną, ale taki skład mocnego pierdolnięcia wychodzi na boisko że ja na starcie mam dość.
5Ja pierdolę.
Może nie wiedzą na którą ligę szukać trenera?
Może nie wiedzą na którą ligę szukać trenera?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
10Będzie chyba jednak kolejny spektakularny wpierdol- nic nie gramy !
12A według Ciebie kto tutaj ma coś grać? Ja na boisku nie widzę takiego zawodnika. Trzech przecinaków w srodku pola z tym że Purzykowi czasami coś się uda, coś wyjdzie.smilee pisze: niedziela, 8 marca 2026, 11:16 Będzie chyba jednak kolejny spektakularny wpierdol- nic nie gramy !
Szybki Kobusinski który nie strzela bramek, nie kreuje sytuacji. Biega po prostu.
Mida, który poza przebłyskami w zasadzie przechodzi obok meczu, nie daje nic.
Kto kurwa tą kadre budował do chuja XD
13Szybko trzeba wąsa zdjąć bo błąd za błędem.
Kontra nasza to jakaś kpina
Kontra nasza to jakaś kpina
14A potem będą płakać, że kibice niemili, a oni przecież tak dobrze grają, solidna pozycja w tabeli.
15Stałe fragmenty Tronta super pomysł, jakiś geniusz musiał na to wpaść.
16Najlepsi są komentatorzy którzy wprost mówią, że piłkarzom nawet się nie chce, nie pressuja, nie wychodzą na pozycję, że ich nie widać.
17Oj szykujemy się na walkę o utrzymanie do końca....
Po porażkach z lksem i Wisłą będzie już ciepło...a strażakiem Plewnia ktory prawie spuścił Chrobrego w zeszłym sezonie.
... a wystarczyło parę lat temu nie zwalniać dyrektora tylko zrobić z niego trenera 😁
Po porażkach z lksem i Wisłą będzie już ciepło...a strażakiem Plewnia ktory prawie spuścił Chrobrego w zeszłym sezonie.
... a wystarczyło parę lat temu nie zwalniać dyrektora tylko zrobić z niego trenera 😁
18Którego dyrektora?
19Tego co zaraz zrobi awans z chrobrym
...sle w obecnych realiach to i Andrzej Prawda byłby lepszy
20Nie da się tego oglądać, kopanina jak na orliku, przecież na boisku są niby profesjonaliści, a zero składnej akcji. Ten zespół jest w totalnej rozsypce, tu jest znow kadra u progu rewolucji i cykl życia kibica Odry zacznie się od początku. Ja już powoli mam tego dość.
22Becella chyba był asystentem Rumaka? Nie wiem czy dobrze pamiętam.smilee pisze: niedziela, 8 marca 2026, 11:42 Tego co zaraz zrobi awans z chrobrym
24Brawo, brawo.
Do tego 250 minut bez bramki.
Do tego 250 minut bez bramki.