Re: Odra Opole -Stal Mielec 01.03.2026

65
wijamurzyn pisze: poniedziałek, 2 marca 2026, 16:57 Tyle przegrywaliśmy, że zlewa mi się to w jedno. Ciekawe czym wtedy Skrobacz przekonał miłościwie nam pasujących, że jednak został na stanowisku?
Puścił zarządowi fragmenty meczu Barcelony z czasów najlepszej tiki-taki i z całą stanowczością stwierdził, że to Odra po jego trzecim okienku. Wiadomo - stroje kolorystycznie się zgadzały, o Guardioli na ławce powiedział że to Plewnia i tak sobie chłop kupił dodatkowe kilka miesięcy. True story.

73
Dziółka to trenerski paralityk, JA PIERDOLE JEBANE ULOMY Z ZARZADU, AMATORZY.
Kurwa jego mać, Bartoszek byłby 100 razy lepszy, co nie jest trudne w jego przypadku. Tu nigdy dobrze nie będzie, czeka nas kolejny stracony czas. Tyle lat w 1 lidze i poza nowym stadionem nie mamy nic zbudowane. Boże, żeby się wydarzyl jakiś prywaciarz, który by chciał uratować ten klub przed autodestrukcją...

74
Foker pisze: poniedziałek, 2 marca 2026, 22:03 Dziółka to trenerski paralityk, JA PIERDOLE JEBANE ULOMY Z ZARZADU, AMATORZY.
Kurwa jego mać, Bartoszek byłby 100 razy lepszy, co nie jest trudne w jego przypadku. Tu nigdy dobrze nie będzie, czeka nas kolejny stracony czas. Tyle lat w 1 lidze i poza nowym stadionem nie mamy nic zbudowane. Boże, żeby się wydarzyl jakiś prywaciarz, który by chciał uratować ten klub przed autodestrukcją...
Błagam, Bartoszek to kolejny chujowy wybor. W każdym klubie był krótko. Od pierwszego pobytu w Koronie każda praca to nie wypal. Dajmy spokój z takimi kandydatami chyba że naprawdę chcemy do tej 2 ligi
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 2 marca 2026, 22:20 przez czubus, łącznie zmieniany 1 raz.