Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2025/2026. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

562
Z Włodarkiem to nie jest zły biznes - ledwo przyszedł, a wpada za niego 100k.

Co do zmiany Skrobacza - najbardziej kluczowym pytaniem pozostaje kto za niego. Jeżeli mowa o takich nazwiskach jak Saganowski czy Włodarski, to nie wiem czy to zmiana na lepsze. Włodarski oczywiście półka wyżej niż Saganowski, ale to na ten moment trener od piłki młodzieżowej zweryfikowany negatywnie w piłce seniorskiej.

Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2025/2026. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.

567
Wiadomo ze to "dopiero" 7 kolejka ale niestety wygląda to na kopie zeszłego sezonu.
1 tydzień zawazyl na tym ze jesteśmy tuż nad strefa spadkową a nie wiceliderem.
Niby dobrze ze nie mając alternatyw nie wywalili trenera ale z drugiej strony jaka on teraz będzie miał motywację?
Obym sie mylił ale jak dla mnie skrobacz to raczej nie jest typ pitbulla który teraz zrobi wszystko aby pokazać ze umie, obawiam ze raczej poprostu już całkiem sie podda.
Przed nami trudny mecz ze znaczącym uszczerbkiem naszej jakościowej części składu a w perspektywie powrót traumy z ubiegłego sezonu wraz z potencjalnie wysokim wpierdolem.
J3 pkt z lasem i godna postawa z Wisłą (o punkty będzie ciężko, choć pamiętam jak niedawno kuponik wskoczył ze wygramy conajmniej 2) skrobacz zostaje, każdy inny wynik trener out. Tymczasowo Copa (A.Polak na slupa) i szukamy .... a może w międzyczasie zaskoczy jak wisla jopowi który też miał byc na chwilę.
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze znowu przed meczem sa przede wszystkim obawy 😒
W zeszłym sezonie spuchła nam kadra po Armagedonie kontuzyjnym a mimo to prawie spadliśmy.
W obecnym mamy wąska!, jakosciowa kadrę ale na 7 kolejek nie wiem ile minut wszyscy byli razem na boisku.
Dojdą kolejne absencję, nie wygląda jakbyśmy jeszcze kogoś szukali (poza trenerem), a mieliśmy ostatnio przykład jak 2 zmianę potrafią rozwalić mecz.
Do tego skład pod 3 stoperów, brak skrzydłowych czy wahadlowych którzy mają obsługiwać naszego superstara z USA.
Lekko nie będzie.

574
smilee pisze: sobota, 30 sierpnia 2025, 18:55 Matematycznie ?
Grają między sobą?

Czy wierzysz ze jutro odrodzenie?

... a bo znicz i leczna dzisiaj wtopa.
No teraz już nie (choc jeszcze graja) - co nie zmienia faktu ze dalje jesteśmy w dupie a to jest ten moment ze 2 zwycięstwa z rzędu mogą zmienić wszystko.

Gdyby ostatnie 3 mecze potoczyly sie po naszej myśli bylibysmi wiceliderem ...
Matematyka.
Jeżeli chodzi o jutro to jestem ciekawy postawy zawodników, jakie będzie nastawienie. W Mielcu i ze Zniczem grali na zwolnienie trenera, który podobno jutro poleci bez względu na wynik.