Re: 5. kolejka (2025/2026). Odra Opole - Śląsk Wrocław.
3Nadszedł dzień dzisiejszy!
Jak myślicie? Dziś 3 czy 1 punkt? Porażki nawet nie biorę pod uwagę👊
Jak myślicie? Dziś 3 czy 1 punkt? Porażki nawet nie biorę pod uwagę👊
6...szkoda
Nie byliśmy lepsi ale graliśmy 25 m w przewadze, zdobyliśmy bramke w końcówce i prze durne zabawy w narożniku daliśmy wyrównać.
Niedosyt jest ale punkt rrzeba cenić...
Brawo wójcik za karnego (byłoby po meczu).
Muratowicz out
Nie byliśmy lepsi ale graliśmy 25 m w przewadze, zdobyliśmy bramke w końcówce i prze durne zabawy w narożniku daliśmy wyrównać.
Niedosyt jest ale punkt rrzeba cenić...
Brawo wójcik za karnego (byłoby po meczu).
Muratowicz out
7Gdyby Casio grał do końca , szczęśliwie dowieźlibyśmy 3pkt do końca. A tak wszedł Piroch i wszystko jasne. Jak można tak kryć w polu karnym , tragedia.
8Tak się kończy gra na czas, za każdym razem.
9Wojtek Kowalczyk się odpalił na mediach, że nie powinno być czerwonej kartki dla śląska. Co o tym myślicie ?
W sumie dla mnie trochę dyskusyjna ta kartka... Z jednej strony wiadomo, ze wysoko noga, ale z drugiej strony był tyłem do bramki i próbował wykonać przewrotkę.
W sumie dla mnie trochę dyskusyjna ta kartka... Z jednej strony wiadomo, ze wysoko noga, ale z drugiej strony był tyłem do bramki i próbował wykonać przewrotkę.
10Każdy by strzelał
Gdyby nie bylo krwi to by nie dał ale jak dal to tez nie ma sie czego czepic
Gdyby nie bylo krwi to by nie dał ale jak dal to tez nie ma sie czego czepic
11To konto satyryczne, nie prowadzi go Kowalczyk. Na Twitterze wypowiadał się jakiś sędzia, że kartka słuszna. Techniczny z meczu Odry również od razu mówił, że czerwocartman pisze: poniedziałek, 18 sierpnia 2025, 11:56 Wojtek Kowalczyk się odpalił na mediach, że nie powinno być czerwonej kartki dla śląska. Co o tym myślicie ?
13Wczoraj oglądałem magazyn I ligi na Meczykach i na TVP Sport. Wszyscy sie wypowiedzieli, że niesłuszna kartka.Szwedek pisze: poniedziałek, 18 sierpnia 2025, 13:43To konto satyryczne, nie prowadzi go Kowalczyk. Na Twitterze wypowiadał się jakiś sędzia, że kartka słuszna. Techniczny z meczu Odry również od razu mówił, że czerwocartman pisze: poniedziałek, 18 sierpnia 2025, 11:56 Wojtek Kowalczyk się odpalił na mediach, że nie powinno być czerwonej kartki dla śląska. Co o tym myślicie ?
Szkoda tych dwóch straconych punktów w końcówce. Byli byśmy na 4 miejscu w tabeli po 5 kolejkach. Po meczu w Głogowie nikt by na to nie wpadł.
14Przecież nawet w ten weekend w ESa Karasek z motoru dostał również czerwo za podobną sytuacje