Ostatni post z 20.07 (dzisiaj 25l
Patrząc na zapowiedzi meczu na głównej to pierwszy sparing z Piastem, żeby dokopać sie do meczu z miedzią trzeba przewinąć z 10 ekranów, ale za to jest x3 (zntegonw razy dzisiaj o polnocy)
Nablizszy mecz odliczali sie za 6 godzin
...to są naprawde proste rzeczy, to ze nikt o to nie dba dosadnie pokazuje w jakiej czarnej dupie jest marketing
Re: Z oficjalnej...
1302Ale jak to, duet Baczyńska-Jacek i Krystian Golec jednak nie ogarnęli marketingu? Ja jestem zdziwiony.
1304Ja zjem kolacje (bo kielbasa do dupy) I sie zbieram bo potem będą kotki na mieście i bramkach jak z magdeburgiem.
Przecież to jest poprostu zenujace !
... tez ciekawa podstrona 😁
1305Wyobraźcie sobie ze przypadkiem w Opolu pojawił sie szejk Abdul Mahmed Morales 3, ktory jest wielkim fanem futbolu i w kazdym miejscu na świecie jesli jest możliwość wybiera sie na mecz lokalnej drużyny.
W ciągu roku kupil i wyciągnął do najwyższych klas rozgrywkowch juz 11 druzyn z całego świata a do tego zbudował im stadiony.
...przyjezdza na itaka arena a tu (i)taki ch..j 🤣
W ciągu roku kupil i wyciągnął do najwyższych klas rozgrywkowch juz 11 druzyn z całego świata a do tego zbudował im stadiony.
...przyjezdza na itaka arena a tu (i)taki ch..j 🤣
1306Duża kolejka na bramkach ??? Bo nie wiem czy się już zbierać czy poczekać chwilę.smilee pisze: piątek, 25 lipca 2025, 18:17
Gotowi na mecz?
Ja zjem kolacje (bo kielbasa do dupy) I sie zbieram bo potem będą kotki na mieście i bramkach jak z magdeburgiem.
Przecież to jest poprostu zenujace !
Czepiamy się, a "był czas przywyknąć przecież".
1307Jest luzik, jak narazie jestem sam....pewnie wszyscy jak zwykle przyjdą na ostatnią chwilę
...tylko ciemno jakos🤣
...tylko ciemno jakos🤣
1308... a przed meczem na skrzypeczkach jakas ładna Pani bedzie grać
... a w przerwie tez ale w sali VIP
A moze kurwa byście napisali co sie dzieje w druzynie? Co zrobiliście zeby w poniedziałek nie bylo 0:4 ?
Skrzypeczki k..wa
1310Te wióry w boxie okolicznościowym to z jakiegoś bardzo rzadko występującego szlachetnego drzewa .
1311ktos wie o co chodzi ?
Wczoraj gralismy 2 mecze i to z Miedzia ? jakis ukryty sparing ? :P
Wczoraj gralismy 2 mecze i to z Miedzia ? jakis ukryty sparing ? :P
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę
1312... do 3 razy sztuka
Tak jest z kazdym meczem bo dzial marketingu nie umie ogarnąć strony www
Wstyd
Tak jest z kazdym meczem bo dzial marketingu nie umie ogarnąć strony www
Wstyd
1313a moze Cassio zglosili to jednego z tych 3 meczy a my sie czepiamy ? a tak na serio wstyd i zenada
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
1315Wytłumaczcie mi jak to jest ze mecz byl u nas a na YT konferencje mozna obejrzeć na kanale miedztv a na odratv to conajwyzej z meczu z Chrobrym?
1316A w ogóle oni gdzieś potem spisują treść konferencji czy muszę oglądać 30 minut ustawiania mikrofonów, chrząkania, kaszlenia, a potem nie zrozumieć nic z tego co na nagraniu mówi trener?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
1317Ja odpalam konferencję najpierw w naszych mediach ale w związku z tym że niestety jakość audio jest słaba to szukam u rywala i w większości przypadkach jest tam o niebo lepiej.
1318Na stronie ruszyła sprzedaż biletów na Odra - Śląsk. Nie ma możliwości kupienia biletów na sektory LMN. Na Odra - Tychy bez problemu. To jakaś zorganizowana akcja?
Edytka:
Dobra, już wiem. :)
Edytka:
Dobra, już wiem. :)
.