2 kolejka (2025/2026). Odra - Miedź Legnica.
1W poniedziałek inauguracja w Opolu. Trzeba zmazać plamę po słabym meczu w Głogowie.
Najgorsze że na rynku nie ma ciekawego trenera.Moskal, Banasik są wolni.Zobaczymy po meczu z Miedzią ale czuję wpierdol i chyba ten jełop lisinski będzie zmuszony zwolnić Skrobacza co oznacza że też powinien polecieć bo każdy tu pisał że nie ma sensu trzymać Skrobacza.
Przecież on grał na stoperze bo Kendzia dostał czerwo i nie mieliśmy już zmian i trzeba było kogoś cofnąć. Jest jeszcze Piroch i Milos, który wcześniej zszedł.smilee pisze: poniedziałek, 28 lipca 2025, 19:34
Martwi wąską kadra, Purzycki na stoperze fal rade ale z Siedlcami juz będzie problem
Milos ma złamany nos.smilee pisze: poniedziałek, 28 lipca 2025, 20:33 Milos rozcięcie pod okiem i krew z nosa
Chyba na szczęście będzie do gry.
I jeszcze żółta za to dostał 😒mario11983 pisze: poniedziałek, 28 lipca 2025, 20:35Milos ma złamany nos.smilee pisze: poniedziałek, 28 lipca 2025, 20:33 Milos rozcięcie pod okiem i krew z nosa
Chyba na szczęście będzie do gry.
Wójcik dzisiaj też kilka razy odpalił rakietę. W pierwszej połowie próbował łapać piłkę lecącą kilka metrów od bramki przez co Miedź miała rożnego, pod koniec meczu jeszcze wyszedł z bramki krzycząc "moja", a piłkę odbił zawodnik Miedzi i prawie straciliśmy bramkę. Ale generalnie się zgodzę, że Wójcik na bramce > Szkliński, Mida w polu.zebro pisze: poniedziałek, 28 lipca 2025, 20:50 A wiadomo co się stało że Spychałą? Czyżby znowu jakaś kontuzja?
Mam jeszcze jedno spostrzeżenie po meczu - brakuje nam jakiegoś kozackiego młodzieżowca. Mamy kilku do gry, ale to praktycznie nigdy nie jest optymalne obsadzenie danej pozycji. Dzisiaj Wójcik w bramce, pole obsadzone bez kompromisów wymuszonych młodzieżowcem i efekt był lepszy.
Z łezka w oku wspominam Antczaka w formie 2 lata temu. Wtedy się spodziewałem, że to będzie taki drugi Moder, ale inaczej się to potoczyło.