Straszna zenada 😒
Do pochwalenia tylko piroch trochę spychala i trochę pochciol po wejściu..
...Jak nnie ten prikryl w...wia!
Jedna dobra akcje mial przez cały mecz a tak 89minut bezproduktywnego biegania bez sensu
Re: Odra Opole- Polonia Bytom 26.04.2026 17:00
27Od kilku lat było wiadomo, że będzie super stadion.Co zrobiono w ostatnich dwóch latach, żeby go zapełnić ? Zrobić fundamenty pod budowę drużyny?Dwa ostatnie lata to marazm.Nie ma drużyny,trenera, zawodników ,akademii.Tego nie da się oglądać.Smutne,ale pocieszające jest to, że chyba gorzej być nie może.Jestesmy wzorowym przykładem jak nie należy budować struktur zespołu przez ostatni plan pięcioletni.Oby nie musielibyśmy jesienią słuchać,że potrzeba czasu na zgranie drużyny,nie, nie potrzeba, wystarczy dobry okres przygotowawczy i 6,7 sparingów,aby to przyzwoicie wyglądało,tego sobie i wszystkim kibicom życzę.Z tego co gdzieś wyczytałem około 30% zawodników kadr 1 ligii ci sezon jest wymieniana.
28Mysle.ze.teraz zostanie wymieniona przynajmniej połowa.
Oby tym razem lepiej poszlo bo nie mam juznsily na kolejne sezony błota 😒
Oby tym razem lepiej poszlo bo nie mam juznsily na kolejne sezony błota 😒
29Obrzydliwa ta Odra.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
30na plus jednak frekwencja. mecz dramat.
no to już oficjalnie koniec sezonu ;)
no to już oficjalnie koniec sezonu ;)
31Matematycznie to jeszcze możemy 16 maja walczyć z Łęczną o pozostanie w lidze. Co do frekwencji to była ostatnia taka na Itaka Arenie w tym sezonie. Wczoraj było mnóstwo ludzi pierwszy raz na meczu Odry i dzięki " grze " opolskich piłkarzy krążyła opinia że więcej już nie przyjdą.
32Łęczna by musiała wygrać wszystkie mecze do końca sezonu żeby się utrzymać. Już po sezonie bo zaraz grają z Wrocławiem ;)